Pişirme esnasında kullanılacak olan tencere, kepçe, kaşık vb. tüm malzemelerin temizliğinden emin olunmalıdır. Derin tencerelerde yiyecekler pişirilirken sık sık karıştırılmalı, sıcaklığın yemeğin her tarafına erişmesi ve dengeli pişirilmesi sağlanmalıdır. Besinleri pişirirken, pişirme sıcaklığının bakterilerin ölebileceği sıcaklığa (65ºC ve üzeri) ulaşması sağlanmalıdır.

Sizi Arayalım

Aşağıdaki iletişim formunu doldurarak, danışmanlarımızın sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz.

Günün Fırsatı Günün FırsatıBugüne özel tüm hijyen eğitimlerimizde %50 İndirim Fırsatı!
Ara

Popüler Eğitimler
Mesleki Eğitimler
4500'den fazla mesleki eğitim sertifikası tek bir portalda bir arada.
trendmeslek.com
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi
8 sektör ve 50'den fazla kapsamla yanınızdayız.
renkbelgelendirme.com

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmuyor!