Dünyada üretilen gıdaların bir kısmı fiziksel, kimyasal ve biyolojik olarak değişime uğrayarak bozulmaktadır. Gıdaların bozulmasına neden olan bu değişimler çeşitli yöntemlerle kısmen veya tamamen engellenerek, gıdaların daha uzun süre saklanması sağlanabilir. Gıdaların üretilmesi esnasında gıdalara bulaşan mikroorganizmalar gıdaların kalitesinin bozulması ve gıda...

Sizi Arayalım

Aşağıdaki iletişim formunu doldurarak, danışmanlarımızın sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz.

Günün Fırsatı Günün FırsatıBugüne özel tüm hijyen eğitimlerimizde %50 İndirim Fırsatı!
Ara

Popüler Eğitimler
Mesleki Eğitimler
4500'den fazla mesleki eğitim sertifikası tek bir portalda bir arada.
trendmeslek.com
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi
8 sektör ve 50'den fazla kapsamla yanınızdayız.
renkbelgelendirme.com

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmuyor!