Besinlerin soğukta saklanma sıcaklıkları ve süreleri farklılık göstermektedir. Örneğin; Et 0-2 °C 'da 3-5 gün, Kıyma 0-2 °C 'da 1-2 gün, Balık -1-0 °C 'da 1-2 gün, Yumurta 4-7 °C 'da 7 gün, Yumuşak Meyveler 4-7 °C 'da 2 gün, Sert Meyveler 4-7 °C 'da 14 gün, Soğan, Patates 15-20 °C 'da 14-21 gün, Yeşil Sebzeler 4-7 °C 'da 5 gün, Diğer Sebzeler 4-7 °C 'da 14 gün boyunca saklanabilmektedir.

Sizi Arayalım

Aşağıdaki iletişim formunu doldurarak, danışmanlarımızın sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz.

Günün Fırsatı Günün FırsatıBugüne özel tüm hijyen eğitimlerimizde %50 İndirim Fırsatı!
Ara

Popüler Eğitimler
Mesleki Eğitimler
4500'den fazla mesleki eğitim sertifikası tek bir portalda bir arada.
trendmeslek.com
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi
8 sektör ve 50'den fazla kapsamla yanınızdayız.
renkbelgelendirme.com

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmuyor!