Çeşitli organizmalar ve bozulmuş besinlerin tüketilmesiyle ortaya çıkan durumdur. Aralarında bakterilerin, virüslerin ve parazitlerinde bulunduğu bulaşıcı organizmalar ve bu organizmalardan kaynaklanan toksinler gıda zehirlenmesinin en yaygın nedenidir. Zararlı organizmaların bir yüzeyden başka yüzeye aktarılması, açıkta kalan besinler, bozulmuş besinler, bilinmeyen mantarlar, uzun süre beklemiş besinler gıda zehirlenmesine

Sizi Arayalım

Aşağıdaki iletişim formunu doldurarak, danışmanlarımızın sizinle iletişim kurmasını sağlayabilirsiniz.

Günün Fırsatı Günün FırsatıBugüne özel tüm hijyen eğitimlerimizde %50 İndirim Fırsatı!
Ara

Popüler Eğitimler
Mesleki Eğitimler
4500'den fazla mesleki eğitim sertifikası tek bir portalda bir arada.
trendmeslek.com
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi
8 sektör ve 50'den fazla kapsamla yanınızdayız.
renkbelgelendirme.com

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmuyor!